Συστήματα Σωληνώσεων

drainage-piping thumbΓια κάθε εφαρμογή Ύδρευσης, Θέρμανσης, Κλιματισμού και Παραγωγής Ζεστών Νερών Χρήσης (ΖΝΧ) η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. γνωρίζει την κατάλληλη επιλογή υλικού. Οι διαφορετικές τεχνολογίες σωληνώσεων έρχονται να εξυπηρετήσουν κατάλληλα μελετητές και εγκαταστάτες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

Η πιο διαδεδομένη λύση στις σωληνώσεις είναι ο χαλκός. Με υψηλή αντοχή σε πιέσεις, άριστες μηχανικές ιδιότητες αλλά και υψηλότατες αντοχές σε θερμικές καταπονήσεις μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις πόσιμου νερού, θέρμανσης, ΖΝΧ, ψύξης, ηλιακών συστημάτων αλλά και ιατρικών αερίων. Η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. διαθέτει την πλήρη γκάμα σωληνώσεων ελληνικής κατασκευής της εταιρίας TALOS.

Οι πολυστρωματικές σωληνώσεις PE-Χb/Al/PE-Χb του οίκου APE Ιταλίας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές EN ISO 21003. Η μετωπική συγκόλληση τεχνολογίας TIG ( tungsten inert gas)  του αλουμινίου στο μέσο του πάχους της σωλήνωσης διασφαλίζει την υψηλή αντοχή σε καταπονήσεις (10 bar/ 90°C για 50 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας). Ο σωλήνας είναι τυποποιημένος και διατίθεται και με μόνωση εργοστασίου.

Οι σωληνώσεις πολυπροπυλενίου PP-R και PP-RCT με υαλονήματα του οίκου AQUATECNIK μπορούν να δώσουν λύσεις σε εγκαταστάσεις υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών. Με κύριο προτέρημα την ταχύτητα εγκατάστασης οι τρεις σειρές PP-R 80, faser FIBER-T και faser FIBER-COND αποτελούν την αξιόπιστη λύση για όλες σχεδόν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Το ολοκληρωμένο σύστημα κατασκευής δικτύων κτηριακών εφαρμογών του οίκου REHAU Γερμανίας αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες, ανθεκτικές και ποιοτικές λύσεις στις σύγχρονες κατασκευές.

Οι σωλήνες PE-xb Hansflex και PE-RT Unaflex γερμανικών προδιαγραφών ολοκληρώνουν τη γκάμα της ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. τόσο για εφαρμογές θέρμανσης όσο και εφαρμογές ύδρευσης με άριστη σχέση ποιότητας τιμής.

Compare Products

To compare with other products, close this box and click on "Compare" button of other product.