Εξαρτήματα

drainage-parts thumbΗ ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. γνωρίζοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις των συστημάτων ύδρευσης και θέρμανσης διαθέτει τα κατάλληλα υλικά για κάθε εφαρμογή. Τα ορειχάλκινα εξαρτήματα της Cherbros αποτελούν τη λύση ποιότητας και αξιοπιστίας. Με εμπειρία 60 χρόνων η Cherbros σχεδιάζει και κατασκευάζει εξαρτήματα σωληνώσεων υψηλών προδιαγραφών.

Για την πλήρη γκάμα υλικών και συστημάτων ύδρευσης και θέρμανσης η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. διαθέτει ορειχάλκινα εξαρτήματα του οίκου APE Ιταλίας. Έχοντας την τεχνογνωσία στην κατασκευή ορειχάλκινων εξαρτημάτων επιλέγει πάντα υλικά υψηλής ποιότητας και κατασκευής. Για τις εγκαταστάσεις χαλκού προσφέρει τα εξαρτήματα του οίκου FRABO Ιταλίας τόσο για εγκαταστάσεις ύδρευσης-θέρμανσης όσο και για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου (Φ.Α.).

Όλα τα εξαρτήματα της ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. είναι πιστοποιημένα για πόσιμο νερό. Ιδιαίτερα τα εξαρτήματα CHERBROS καλύπτονται από ασφάλεια αστικής ευθύνης για οποιαδήποτε αστοχία τυχόν προκύψει.

Η γκάμα της ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. ολοκληρώνεται με τα σιδερένια εξαρτήματα ATUSA που είναι πιστοποιημένα για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

 

Compare Products

To compare with other products, close this box and click on "Compare" button of other product.