BAXI S.p.A.

baxi thumbΗ BAXI S.p.A. κατέχει σήμερα ηγετική θέση στον τομέα της θέρμανσης στην Ευρώπη, έχει μια περήφανη παράδοση στην ανάπτυξη και κατασκευή λεβήτων φυσικού αερίου ή προπανίου καθώς και το σχεδιασμό συστημάτων θέρμανσης σύμφωνα με τα υψηλότερα τεχνολογικά πρότυπα.


Σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο η Baxi είναι παρούσα με το ίδιο μήνυμα: όπου υπάρχει άνεση και ζήτηση για θέρμανση, η Baxi έχει τη λύση. Η BAXI έχει πάντα τη σωστή λύση, διότι προσφέρει:

  • άριστες υπηρεσίες: Η BAXI τονίζει τις ανάγκες των πελατών, ακούγοντας και προσπαθώντας να ικανοποιήσει την ανάγκη τους για άνεση. Η θεμελιώδης αυτή αρχή της εταιρίας δυναμώνει διαρκώς τη σχέση της με τους πελάτες.
  • ευελιξία: με το ευρύ φάσμα προϊόντων, η Baxi προσαρμόζεται γρήγορα στις απαιτήσεις της αγοράς με σωστές λύσεις θέρμανσης.
  • προϊόντα: εκμεταλλευόμενοι εξειδικευμένους μηχανικούς αποκλειστικά αφιερωμένους στην Έρευνα & Ανάπτυξη συστημάτων και προϊόντων που διακρίνονται για την υψηλή τεχνολογική αξία, τη μέγιστη αξιοπιστία και τις επιδόσεις.
  • ενεργειακή εξοικονόμηση: Η BAXI βρίσκεται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων και είναι σε θέση να δημιουργεί συστήματα θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και ενεργειακά αποδοτικά με ουσιαστική εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ΒΑΧΙ ψάχνει πάντα λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν συγκεκριμένα μία από τις πιο σημαντικές ανθρώπινες πλευρές, την ευημερία της.


Για πάνω από 30 χρόνια η BAXI Ιταλίας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πρωτοποριακών λύσεων. Ταυτόχρονα προβλέπει τις εξελίξεις της αγοράς ενώ πάντα δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των πελατών της.


Η ιστορία της BAXI Ιταλίας

Η Baxi Ιταλίας είναι μια εταιρεία που χρονολογείται από το 1925, όταν η αυστριακή οικογένεια Westen ίδρυσε το εργοστάσιο Smalterie Metallurgiche Venete, μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις για την παραγωγή προϊόντων όπως εμαγιέ ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, μπανιέρες και επεξεργασία χάλυβα. Στα τέλη της δεκαετίας του 70’, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή επιτοίχιων λεβήτων φυσικού αερίου για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, ταυτόχρονα με την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στη Ιταλία. Μέχρι τα μέσα του 80’, η επιχείρηση αποδίδει λαμπρά αποτελέσματα εδραιώνοντας της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά. Τότε ξεκίνησε η διείσδυση και σε ξένες αγορές.


Το 1999 αρχίζει το Baxi Group να κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη στον τομέα της θέρμανσης. Τόσο η εμπειρία όσο και η διερεύνηση νέων τεχνολογιών γεννούν τη νέα σειρά επιτοίχιων λεβήτων αερίου Luna: Baxi.


2002 Η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων και η ικανότητα ικανοποίησης των αναγκών των πελατών, επέτρεψαν στη Baxi να γίνει ένας από τους ηγέτες στον τομέα της θέρμανσης. Το 2002 είναι οι ευχαριστίες για την ολοκλήρωση του φάσματος και την έναρξη της νέας υψηλής τεχνολογίας, όπως μοντέλα Luna Silver Space (για μερικώς προστατευμένες περιοχές), το Luna HT (συμπύκνωσηs) και Nuvola (υβριδικό σύστημα παραγωγής ζεστών νερών χρήσης με boiler).


2005 H ΒΑΧΙ μεριμνά για το περιβάλλον, την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας. Η Baxi έχει αναπτύξει νέα προϊόντα συμπύκνωσης. Η διεύρυνση του φάσματος λεβήτων συμπύκνωσης (σειρά HT): Nuvola, Luna HT Combi (με 80 λίτρα δοχείο ΖΝΧ), Luna HT residential (έως 100kW) και Luna IN HT (επιτοίχια μονάδα εντοιχισμού).


2007 Η ΒΑΧΙ φέρνει την επανάσταση στον κόσμο της άνεσης! Εκτός από την επίτευξη υψηλών επιδόσεων και υψηλής ενεργειακής απόδοσης, η σειρά Comfort είναι εφοδιασμένη με ένα πρωτοποριακό χειριστήριο που επιτρέπει την εύκολη αλληλεπίδραση και τον προγραμματισμό του λέβητα μέσα από το σπίτι. Τεχνολογία τρίτης γενιάς: «δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη».


Το 2009 ο όμιλος De Dietrich Remeha και το Baxi Group ανακοινώνει τη δημιουργία της BDR Thermea.


2011 παρουσιάζεται η νέα σειρά Think της ΒΑΧΙ με νέα μοντέλα συμπύκνωσης. Τα πλέον πρωτοποριακά μοντέλα Luna Duo Tec και Luna Platinum εφοδιασμένα με Gas Adaptive Control και λόγο ισχύος 1:7 και 1:10 αντίστοιχα προσφέρουν άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας  και ασφάλεια.

 

2015 Παρουσιάζονται τα νέα μοντέλα συμπύκνωσης με inverter κυκλοφορητές, τα οποία και αποτελούν πια μονοπώλιο λόγω του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού ErP.

 

>> Κατεβάστε τον κατάλογο λέβητων αερίου BAXI S.p.A.

>> Επισκεφτείτε τον συνεργάτη BAXI S.p.A.

 

Compare Products

To compare with other products, close this box and click on "Compare" button of other product.