Λέβητες Βιομάζας

energy-viomass-boilers thumbΗ διαρκώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης καθώς και των υπολοίπων   πηγών ενέργειας συστημάτων θέρμανσης θέτει τη βιομάζα στις μέρες μας ίσως την οικονομικότερη λύση.

Η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. διαθέτει σόμπες βιομάζας pellet της σειράς Westcal Pellet ονομαστικής ισχύος από 9 kW μέχρι και 24 kW (μοντέλα Hydro). Όλες οι μονάδες Pellet της σειράς Westcal-Pellet είναι πιστοποιημένου βαθμού απόδοσης 92%- 94% στην ονομαστική ισχύ ενώ χάρη στα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης της καύσης του Pellet σε μερικό φορτίο ο βαθμός απόδοσης των μονάδων ξεπερνά το 95%.

Η ποιότητα κατασκευής αποτελεί το ουσιαστικό πλεονέκτημα ενώ το τελικό φινίρισμα των μονάδων θα ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές προδιαγραφές. Τα μοντέλα Westcal-pellet Hydro διαθέτουν κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής και μπορούν να συνδεθούν με υφιστάμενα δίκτυα θερμαντικών σωμάτων καλύπτοντας ανάγκες θέρμανσης  σε γειτονικούς χώρους.

Η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. διαθέτει χυτοσιδηρό λέβητα καύσης ξύλου ή κάρβουνου Westcal Solidmaster. Ο λέβητας είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας χυτοσίδηρο ενώ διαθέτει και ανεμιστήρα μεταβλητών στροφών για την αυξομείωση της έντασης καύσης του θαλάμου καύσης.

Λέβητες καύσης ξύλου - pellets

Η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. διαθέτει χυτοσιδηρό λέβητα καύσης ξύλου ή κάρβουνου Westcal Solidmaster F. Ο λέβητας είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας χυτοσίδηρο ενώ διαθέτει και ανεμιστήρα μεταβλητών στροφών για την αυξομείωση της έντασης καύσης του θαλάμου καύσης. Διαθέτει τρείς πλήρεις διαδρομές καυσαερίων επιτυγχάνοντας υψηλό βαθμό απόδοσης. Η διαχείριση τόσο της θερμοκρασίας προσαγωγής του νερού στο κύκλωμα θέρμανσης όσο και των στροφών του ανεμιστήρα καύσης γίνεται από ηλεκτρονικό πίνακα. Τα χυτοσιδηρά στοιχεία του λέβητα ξύλου Westcal Soldimaster F εξασφαλίζουν υψηλή αντοχή σε διάβρωση. Ο λέβητας διαθέτει προαιρετικό εξοπλισμό αποθέρμανσης που του δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώνεται σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις με κλειστό δοχείο διαστολής. Η στιβαρή κατασκευή του λέβητα ξύλου Westcal Solidmaster F εγγυάται τη μακροχρόνια και απρόσκοπτη λειτουργία του. pdf iconΚατάλογος λεβήτων καύσης ξύλου - pellets

Σόμπες Pellet

energy-pellet-stoves thumbΤα συσσωματώματα βιομάζας (Pellets) αποτελούν μια οικολογική λύση θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης (με χρήση Boiler) μιας και ανήκουν στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ταυτόχρονα το κόστος ενέργειας του Pellet, βάση θερμογόνου δύναμής και τιμής, οδηγεί σε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων συγκρινόμενο με τις παραδοσιακές μεθόδους θέρμανσης. Όλα αυτά όμως έχουν νόημα αν και εφόσον και οι σόμπες συσσωματωμάτων βιομάζας έχουν υψηλούς βαθμούς απόδοσης που συνοδέυονται από σχετικές πιστοποιήσεις. Η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. διαθέτει σόμπες συσσωματωμάτων βιομάζας (Pellets) της σειράς Westcal Pellet Heizofen με ονομαστικής ισχύ από 9 kW μέχρι και 24 kW (μοντέλα Hydro). Όλες οι μονάδες Pellet της σειράς Westcal-Pellet είναι πιστοποιημένου βαθμού απόδοσης 92%- 94% στην ονομαστική ισχύ ενώ χάρη στα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης της καύσης του Pellet σε μερικό φορτίο ο βαθμός απόδοσης των μονάδων ξεπερνά το 95%. Η ποιότητα κατασκευής αποτελεί το ουσιαστικό πλεονέκτημα ενώ το τελικό φινίρισμα των μονάδων θα ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές προδιαγραφές. Τα μοντέλα Westcal-pellet Hydro διαθέτουν κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής, αυτόματο εξαεριστικό και ασφαλιστικό 3bar ώστε να είναι δυνατή η απευθείας σύνδεση με υφιστάμενα δίκτυα θερμαντικών σωμάτων καλύπτοντας ανάγκες θέρμανσης  σε γειτονικούς χώρους.
pdf iconΣόμπες pellet Westcal

Compare Products

To compare with other products, close this box and click on "Compare" button of other product.