Λέβητες Βιομάζας

heating-biomass-boilers thumbΗ διαρκώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης καθώς και των υπολοίπων   πηγών ενέργειας συστημάτων θέρμανσης θέτει τη βιομάζα στις μέρες μας ίσως την οικονομικότερη λύση.

Η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. διαθέτει σόμπες βιομάζας pellet της σειράς Westcal Pellet ονομαστικής ισχύος από 9 kW μέχρι και 24 kW (μοντέλα Hydro). Όλες οι μονάδες Pellet της σειράς Westcal-Pellet είναι πιστοποιημένου βαθμού απόδοσης 92%- 94% στην ονομαστική ισχύ ενώ χάρη στα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης της καύσης του Pellet σε μερικό φορτίο ο βαθμός απόδοσης των μονάδων ξεπερνά το 95%.

Η ποιότητα κατασκευής αποτελεί το ουσιαστικό πλεονέκτημα ενώ το τελικό φινίρισμα των μονάδων θα ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές προδιαγραφές. Τα μοντέλα Westcal-pellet Hydro διαθέτουν κυκλοφορητή και δοχείο διαστολής και μπορούν να συνδεθούν με υφιστάμενα δίκτυα θερμαντικών σωμάτων καλύπτοντας ανάγκες θέρμανσης  σε γειτονικούς χώρους.

Η ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε. διαθέτει χυτοσιδηρό λέβητα καύσης ξύλου ή κάρβουνου Westcal Solidmaster. Ο λέβητας είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας χυτοσίδηρο ενώ διαθέτει και ανεμιστήρα μεταβλητών στροφών για την αυξομείωση της έντασης καύσης του θαλάμου καύσης.

Compare Products

To compare with other products, close this box and click on "Compare" button of other product.